logo-en logo_de social-newsletter social-facebook social-instagram social-twitter

Ajax strooit goals in uitstekende wedstrijd tegen BVB en Twitter scoort mee

3 minuten lezen

Je hoeft niet persé een trouwe Ajax-supporter te zijn om toe te geven dat ze gisteren de sterren van de hemel speelden. Dortmund stond erbij en keek ernaar. Na een spannende eerste helft gingen ze met 2-0 de rust in. Tijdens de tweede helft wisten ze deze scoren te verdubbelen. Er is geen een speler die ondermaats presteerde en gelukkig deed Twitter dat ook niet tijdens deze wedstrijd. Scroll snel naar beneden en geniet nog even na van dit knap staaltje voetbal.

1. De wedstrijd begon met een wat troebel beeld.

2. Ook het geluid werd snel verstoord door de ‘opzweeper’ van Ajax.

3. Toch lijkt het al snel een mooie pot te worden.

4. Feyenoord-fans snappen eindelijk waarom Berghuis de overstap heeft gemaakt.

5. De Duitse media hebben al snel door dat Blind man of the match zou gaan worden.

6. De eerste helft mocht op deze manier nog wel uren doorgaan.

7. Maar de spanning voor de tweede helft was nog niet verdwenen.

8. Vooral de angst dat dit kanon zou losbreken.

9. Toch weet hij zijn naam niet helemaal waar te maken.

10. Dat komt natuurlijk door de enorm goede wedstrijd van Pasveer.

11. Zou de vriendin van Onana en haar medicatie gewoon doorschuiven met de keeper?

12. Of zou hij zo goed keepen doordat zijn broer eindelijk een keer kwam kijken?

13. Wie was Onana ook alweer?

14. Niet alleen Pasveer heeft ervoor gezorgd dat Haaland niet kon scoren, de verdediging stond namelijk als een huis.

15. Ajax zet Dortmund volledig buitenspel

16. Weggeputzt is wel het meest accurate woord voor deze wedstrijd.

17. Wie geen viking is, moet slim zijn.

18. Dortmund leek een gewaagde tegenstander, maar dat waren ze uiteindelijk knot.

19. Amsterdammers staan er nu dan ook eindelijk voor open om Pasveer in hun hart te sluiten.

20. Dit is namelijk toch best bijzonder.

21. Een terecht applaus voor een adembenemend Ajax.