17 tweets over de overwinning van Ajax na zenuwslopend (klokken)spel

Het was gisteren weer een spannende wedstrijd tussen Ajax en Borussia Dortmund. Dortmund wist na een rode kaart toch in de eerste helft al op voorsprong te komen na een penalty. Ajacieden zaten begin tweede helft dan ook met samengeknepen billen, want die bal moest toch een keer aan de goede kant in het net gaan? Tadic offerde letterlijk zijn ballen op voor de gelijkmaker, waarna Ajax weer wat meer mogelijkheden zag. Haller stond weer als een echte centrumspits op de juiste plek en scoorde de 1-2. Als kers op de taart wist Klaassen na al wéér een fantastische voorzet van Antony ook nog te scoren. Eindstand: 1-3 en Ajax zal gegarandeerd overwinteren.

1. Pasveer bewijst zich aan het begin van de wedstrijd meteen weer met een schitterende redding.

2. Was die rode kaart nu niet een tikkeltje overdreven?

3. De scheidsrechters besloten hun schuldgevoel over de rode kaart, maar op te lossen met een penalty. Waaruit Dortmund weet te scoren.

4. Het commentaar in de rust, maakt de wedstrijd nu niet bepaald beter.

5. Na de rust heeft Tadic zich voorgenomen om letterlijk alles over te hebben voor die gelijkmaker.

6. Ook als dat betekend dat je even zwart voor je ogen ziet.

7. Tadic is niet links- of rechtsbenig, maar meer ‘middenbenig’.

8. Zijn vrouw zal de komende dagen toch echt even rustig aan moeten doen tussen de lakens.

9. Ook de VAR kon na het zien van deze beelden nog maar één beslissing maken.

10. De wedstrijd ging letterlijk met een hoop vallen en opstaan.

11. Gelukkig hoorde je de Ajax-supporters bijna de hele tijd boven de Dortmund-fans uit.

12. Ajax heeft hard moeten werken voor dat tweede doelpunt, maar dan zit hij er toch eindelijk echt in.

13. Door een blessure kon de gevreesde Haaland er deze wedstrijd niet bij zijn.

14. Waar Antony eerst even moeite had om niet buitenspel te staan, kreeg hij na de voorsprong vleugels.

15. Na een fantastische voorzet van Antony weet ook Klaassen nog een doelpunt te scoren.

16. Het was even billen knijpen, maar Ajax heeft het toch maar even gedaan.

17. Tot slot heeft Ajax na deze spannend wedstrijd, overwinteren in hun (Tadic’s) zak zitten.

Hé, ben je op zoek naar een toffe baan in social media? Of zoek je de beste social werknemer of stagiair voor jouw bedrijf? Check dan The Best Social Jobs voor de mooiste social vacatures!

Lees hier alle artikelen van The Best Social Jobs!